Editoriale şi tablete - Septembrie 2011 (2)
Declaraţie studiere dosare depusă la arhivă
Sumarul documentelor fotografiate-cu mandat-intre 12 si 16 sept 2011

Cum acţionează in-justiţia pentru a acoperi crimele comunisto-feseniste
[..]Am semnalat judecătorilor că dosarele de pe masa lor, cele pe care erau puşi să decidă, nu erau cele pertinente! Că acestea sînt ascunse în depozitul ICCJ, în dosarul meu, închis abuziv la 25 februarie, cînd ICCJ primise deja cele 49 de volume, dar le dosise cine ştie unde. Am subliniat că manevra aceasta confirmă criminalitatea justiţiei denunţată de mine explicit.
[..]Ulterior am văzut însă în registru ce au decis neo-Pilaţii din Pont: declinarea către Curtea de Apel (căreia nu-i văd nici un temei juridic). Iată că acest complet nu a avut curajul să declare genocidul uitat şi să valideze o anchetă la care nici nu citise dosarul. Dar nici pe acela de a apăra dreptatea.
Fară să mai aştept citaţia domnului Ioniţoiu la noul proces, m-am grăbit să fotografiez volumele plasate în dosarul meu închis (10636), pe care le voi expune în curînd pe internet. [..]
Iată ce conţin cele 49 de volume:[..]
Asteaptă deci domnule Ioniţoiu, convocarea Curţii de Apel, dacă mai poţi rezista.
Dacă nu , fă recurs la Judecata de Apoi.
Text integral
Vineri, 9 septembrie 2011
Sentinţa nr.1368/2011 ICCJ - Sectia Penala
[..] Trimite plângerea formulată de petiţionarul Ioniţoiu I. Cicerone Aristotel Traian împotriva ordonanţei din 29 septembrie 2010 dată în dosarul nr.l304/P/2008 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia Urmărire Penală şi Criminalistică, la Curtea de Apel Bucureşti, spre competentă soluţionare.
Definitivă.
Pronunţată în şedinţă publică, azi 08 septembrie 2011[..]
Text integral
Joi, 8 septembrie 2011

< Pagina principala Piata Universitatii 2005