Forum:
 Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului. 

Moderator: Marius

de Marius » Mar Oct 16, 2007 1:03 pm  

Asociaţia luptătorilor timişoreni arestaţi în revoluţie (ALTAR; preşedinte Virgil Hosu) şi Asociaţia "Memorialul Revoluţiei" (preşedinte Traian Orban) au iscălit un protocol de colaborare cu Institutul Revoluţiei Române, după cum aflăm de pe situl acestuia  http://irrd.ro/informari.htm 

- 
				Marius

-  

- 

de Nica Leon » Mie Noi 21, 2007 2:17 pm  

Astfel se dovedeşte cît de actuală şi valabilă este vorba aia sfîntă, cea lăsată din bătrîni, care zice că: cine se aseamănă se adună! 
 La fel de valabilă este şi cea care ne dovedeşte calitatea celor care au semnat, dar şi cea a celor care sînt membrii în respectivele asociaţii, care zice: spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti!
 Pe mine însă nu mă mai miră, în această ţară, absolut nimic, ci doar îmi sporeşte greaţa cronică de care am fost îmbolnăvit iremediabil. 

- 
				Nica Leon

-  

Înapoi la Revolutia din decembrie