Forum:
 Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului. 

Moderator: Marius

de Marius » Joi Ian 29, 2009 12:03 pm  

Un caz dezvăluit de ziarul Adevărul: un miliţian care a împuşcat 6 oameni în 26 decembrie 1989 (3 dintre ei au murit) este acum îngropat în cimitirul eroilor revoluţiei:  http://mariusmioc.wordpress.com/2009/01 ... -3-raniti/
Dacă miliţianul ăla are sau nu titlul de erou martir nu-mi pot da seama, că formularul de căutare de pe saitul SSPR nu funcţionează pentru eroi martir. Astfel, nu-mi dau seama dacă acesta este un caz în care ar trebui depusă contestaţie conform HG 1412/2004.  

- 
				Marius

-  

- 

de Nica Leon » Dum Mar 15, 2009 12:24 pm  

Marius scrie:Un caz dezvăluit de ziarul Adevărul: un miliţian care a împuşcat 6 oameni în 26 decembrie 1989 (3 dintre ei au murit) este acum îngropat în cimitirul eroilor revoluţiei:  http://mariusmioc.wordpress.com/2009/01 ... -3-raniti/Dacă miliţianul ăla are sau nu titlul de erou martir nu-mi pot da seama, că formularul de căutare de pe saitul SSPR nu funcţionează pentru eroi martir. Astfel, nu-mi dau seama dacă acesta este un caz în care ar trebui depusă contestaţie conform HG 1412/2004.   
Va ocupati de fleacuri!
 Un hitru ar putea spune ca atita timp cit un inrait criminal-comunist, vinovat de uciderea a peste 1200 de oameni numai la Revolutie, pentru a nu aminti de mineriade si de jefuirea, de umilirea si de izgonirea in masa a romanilor din propria lor tara, a fost ales de trei ori sa le fie presedinte, dupa o Revolutie anticomunista, subiectul articolului este un fleac, fapt dovedit si de indiferenta celor platiti bine de la bugetul de stat, pentru a apara ordinea de drept si legea, care nu au facut nimic serios, timp de 19 ani, pentru a-i pedepsi pe vinovati.  

- 
				Nica Leon

-  

Înapoi la Revolutia din decembrie