Forum: Dedicat organizarii traducerii in alte limbi a documentelor legate de Procesul Comunismului, Contrarevolutiei si Tranzitiei
 (plasate la www.procesulcomunismului.com)

Moderator: Gina

de administrator » Joi Noi 15, 2007 10:50 pm  

23 mai 2006
 Buna ziua,
    Ma numesc Neghina Angela si sunt una dintre persoanele arestate in 21 Decembrie si trimisa la Jilava ( aveam 17 ani)
      Nu am carnet de revolutionar( nu am dorit), desi datele si declaratiile mele se afla la Parchetul General Bucuresti, inca de la inceputul anului 1990.
      Vreau sa-mi aduc contributia la acest proiect, in sensul traducerii din limba romana in limba castellana ( spaniola).
      Actualmente, traiesc in Spania de 5 ani si sunt administrativa, urmand si cursurile unei astfel de scoli.
      astept mesajul d-voastra,
      Cu stima,
      Neghina Angela 

- 
				administrator

- Site Admin

-  

de Marius » Vin Noi 30, 2007 2:05 pm  

Cred că doamna Neghina şi alţi doritori să facă traduceri pot să se uite pe textele existente la  http://procesulcomunismului.com şi să aleagă singuri ce anume e folositor de tradus pentru cititorii limbii respective, rămîne doar ca dl. Roşca să asigure publicarea traducerilor pe sit.  

- 
				Marius

-  

- 

Înapoi la Traducerea documentelor privind crimele comunismului