Proiectul "Acţiunea pentru Eliberarea Romāniei" (AER)

 

21.02.2012 S-ar putea clădi o alternativă ?

Ioan Roşca: http://www.ioanrosca.com/

1. Crimele regimului comunist au continuat prin tranziţia fesenistă, luīnd forme noi: deturnarea revoltei din 1989, uzurparea statului, simularea democraţiei, blocarea justiţiei, īmbogăţirea vinovaţilor, distrugerea economiei, generalizarea corupţiei, risipirea resurselor, aservirea ţării, decimarea populaţiei, intoxicarea mediatică, degradarea conştiinţelor etc.

2. De 22 de ani, romānii nu pot evada dintre aripile FSN-ului (PSD, PDL etc), cărora rămăşiţele partidelor satelizate (PNTcd, PNL etc.) şi ceata partidelor-diversiune (PRM, PPDD etc.) nu le opun rezistenţă reală. Iar "societatea civilă", monopolizată de veleitari, colaboraţionişti si impostori, a dezertat de la datoria de a defini şi amorsa o alternativă. Incīt, oricīt creşte revolta victimelor, nu se iveşte o ieşire, pentru că nu e ce vota.  

3. Au apărut acum o sumedenie de partide, mişcări, curente, grupuri   - care īncearca, fără mari şanse,  să construiască alternativa anti-sistem… īn jurul lor. E o iluzie că ar putea emerge o forţă coerentă de rezistenţă politică, atīta timp cīt media rămīne īn slujba Sistemului, fiecare contestatar al Sistemului se doreşte Conducătorul (centrul) valului de eliberare şi nu arată toleranţă pentru priorităţile diferite ale altora (dreptate socială, refacere economică, distributism, justiţiarism, libertate, tradiţie, natură, descentralizare etc.).

4. Nevoia acută de alternativă poate fi satisfacută doar dacă firele contestataţiei se īmpletesc trainic īn acţiuni covergente, stabilind un cadru de colaborare, īn jurul unui numitor comun adecvat. Conceperea acestuia este sarcina cheie, pentru cei care īncearcă acum o federare. Ea s-ar putea reduce (de exemplu) la: răsturnarea de la putere a celor care au condus Romānia īn prăpastie, urmată de cercetarea şi pedepsirea lor şi de tratarea patologiei semnalate la punctul 1.

5 In afară de acţiunile comune, pentru scopul comun, īn spiritul platformei comune, diversele grupări nu trebuie să īncerce să-şi impună reciproc vederile, obiectivele, metodele, agendele. Două armate pot coopera fără a se contopi. Confruntările şi negocierile pe diverse teme, legitime īntr-o adevărată democraţie, se pot face după eliberarea ţării de paraziţi. Mai īntīi, anticorpii, de dreapta şi de stīnga (elitişti sau populişti, doritori de stat slab sau puternic, legalişti sau libertarieni, credincioşi sau nu, conservatori sau progresişti, severi sau glumeţi, etc.) trebuie să-şi elibereze cetatea-organism, de dăunatorii pe cale de a o răpune.  

6 Grupările cooperante nu trebuie să se amestece īn organizarea internă a celorlalţi, sau să īncerce să-i satelizeze, cucerească, deturneze. Procesul de creştere a formaţiunilor participante poate merge īn paralel cu acela de coordonare īntre ele, fără să se confunde sau stīnjenească reciproc (din cauza concurenţei inevitabile, pentru adepţi). Doar cind se fac liste comune de candidaţi, toată lumea trebuie să impună criterii de calitate conforme platformei partajate. Cu democraţie internă. Un lider care domină formaţiunea proprie, īmpiedicīnd emergenţa contribuţiilor altor colegi, ar trebui dat la o parte de aceştia. Dacă nu o fac, rezultă găşti monopolizate, care trebuie īndepărtate din Federaţie, căci nu exprimă o comunitate. Aş recomanda chiar să nu fie cooptate īn federaţie persoane individuale, neīnscrise măcar īntr-o grupare. Obsesia "personalităţilor" nu ne-a dus nicăieri. E nevoie de idei partajate. 

7. Accelerarea acţiunii ar putea viza apariţia fulgeratoare a unei alternative, pentru alegerile apropiate. Foarte greu, dar ar merita īncercat. Chiar dacă nu s-ar reuşi, concreteţea ţelului imediat ar fi un bun calibrator/catalizator pentru curentul de perspectivă. Trebuie īnsă studiate atent legile electorale, pentru a se dirija corect sinergia, evitīndu-se risipa isterică de civism, care duce la demobilizare. Daca nu se găsesc alte soluţii, se poate recurge la susţinerea colectivă a cīte unui independent, de maximă credibilitate. Dar strategiile rămīn de discutat.

8 De evitat clasica discuţie saţioasă despre numele federaţiei. Numai ca să-mi completez propunerea,

relansez sintagma propusă īn 2004 (cu ocazia protestului de la Montreal- vezi platforma completă la http://www.piatauniversitatii.com/paer/):  Acţiunea pentru Eliberarea Romāniei (AER). Organizarea  impune folosirea unor mijloace mixte: īntīlniri fizice, email, chat, forumuri  (pentru a se crea un fagure ideatic explorabil), folosindu-se instrumente volatile de gen facebook doar pentru atenţionări. Pentru a lansa un proces de genul celui descris aici sumar, am creat grupul AER pe facebook şi forumul AER:

http://www.facebook.com/groups/367470513272109/

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=47.

Dacă iniţiativa stīrneşte interes, voi găsi şi administratori adecvaţi. Putem sprijini şi īn spaţiile AER orice īncercare analogă, făcută de altcineva, īntr-un alt spaţiu, ca: Green, Direcția nouă īn politica romānească, Treziti-va! Asta nu e Romania NOASTRA!, Alianta Cetatenilor, Alternativa Civica, Fără PSD+PC, PD, PRM., HAI SA SCHIMBAM ROMANIA, Mişcarea Euro-Civică Romānă, Miscarea IREDUCTIBILILOR , Miscarea Liniara pre Libertate, MISCAREA ROMANIA ALTFEL - FORTA NATIUNII, Partidul Reīntregirii Naţionale, Partidul Unirii Romanilor-PUR, Patriotii, PCCSIADNADC- Partidul Celor Care S-ar Intoarce Acasa, Proiectul Crestin Democrat, Romania fara EI! (Romania without THEM!), Sansa pentru Romania, Grupul Civic-Liberal - grupul romanilor liberali fara de partid, Vocea Romaniei, VREAU O TARA CA AFARA, Infiintare Partid, Uniunea Democratică a Romānilor din Romānia, Partidul Poporului PP-LC , Noul Partid Federal

9 Amorsarea procesului de federare (stabilirea platformei comune şi a metodologiei de sprijin) este problematică, dacă iniţiatorii cheamă la dialog pe ceilalţi īn grupul lor, pentru a se uni īn jurul lor. Şi dacă bīrfa, vanitatea,  pizma, suspiciunea, obtuzitatea, care rod coeziunea, nu sīnt strunite cu hotărīre. Deschiderea fertilă se poate combina cu intransigenţa cu rost- dacă se dispune de discernămīnt. De exemplu, e firească respingerea celor care au avut poziţii de decizie pīnă acum, sau s-au īmbogăţit murdar, dar poate nu şi a celor care au fost doar simpli membri ai unor partide, pe perioada cīnd acestea nu erau la putere. 

10 Personal, nu mai sīnt dispus să mă implic, decīt punīndu-mi experienţa şi credibilitatea īn sprijinul formării unui eventual bulgăre şi oferindu-mi părerile celor interesaţi. Nu mă explic aici, dar pot garanta că mă voi ţine de cuvīnt. Cine mi-ar observa activitatea, ar vedea ca mi-am risipit 22 de ani īn van. A venit rīndul altora sa intervină. Sper că nu veţi vedea, īn declaraţia mea fermă că nu vizez nici o poziţie (nici măcar de "arbitru"), un semn de prudenţă, ci garanţia lipsei intereselor personale īn lansarea acestui mesaj.

   21 februarie 2012

 

IR 21.02.2012 Fac separat precizarea ca nu consider pertinenta cintarirea vietii participantilor la acest dialog, in acesta faza. Doar nu facem acum liste de candidati comuni.

Sa incepem , pe fire separate, pentru fiecare grupare care intervine, cu inventarierea formatiunilor care sint interesate de o federare:

1 Cine sint liderii lor si ce forte au grupurile respective

2 Ce obiective prioritare urmaresc si cu ce mijloace

3 Ce propuneri fac, pentru numitorul comun

4 Cu ce oferte si nevoi de sprijin vin

5 Ce obstacole impiedica cresterea grupului lor si asocierea tuturor fortelor

6 Ce observatii au privind strategia de asociere, inclusiv in viitoarele alegeri

Dupa fiecare prezentare, se pot face comentarii, la obiect, (nu la persoana, in afara de cazul in care este sesizat cineva care a avut un rol de decizie pina acum)

 

IR 21.02.2012 Incep eu. Cam aşa sper să intervină şi alţii, din partea unor grupuri mari sau mici (dar nu strict individual!)

1 a Mă numesc Ioan Roşca şi sīnt cercetător interdisciplinar (www.ioanrosca.com)

b Sint preşedinte al asociaţiei CIVES, legal constituită, care are doar ciţiva membri, şi face cercetare civică

2 Scopul meu este cel declarat ăn deschiderea acestui grup:

a Să catalizez (sprijin) formarea unei forţe de opoziţie, care să īncerce eliberarea Romāniei, prin federarea diverselor grupuri contestarare şi oferirea unei alternative la alegeri.

b Dacă nu se reuşeste combaterea patologiei politice, vreau să studiez cauzele.

c Nu urmăresc şi nu voi accepta nici o poziţie īn vreo formaţie, pe vreo listă, īn vreun post

3 Drept numitor comun al cooperarii văd:

a Răsturnarea de la putere a celor care au condus Romānia īn prăpastie

b Cercetarea şi pedepsirea vinovaţilor de: deturnarea revoltei din 1989, uzurparea statului, simularea democraţiei, blocarea justiţiei, īmbogăţirea vinovaţilor, distrugerea economiei, generalizarea corupţiei, risipirea resurselor, aservirea ţării, decimarea populaţiei, intoxicarea mediatică, degradarea conştiinţelor lor

c Repararea daunelor, atīt cīt se mai poate, īntru reconstrucţia Romāniei

4 a Ofer (celor interesaţi) fără nici o pretenţie, ca pe nişte manifeste explicative, sute de studii privind situaţia societăţii, experienţa mea de coordonator de proiect, şi ideile emise (dezinteresat) in acest dialog.

b Cer ajutorul dv. īn a păstra aici o atmosfera de lucru, evitīnd: inconsistenţa, divagaţiile, diversiunile, dezlīnarea, vanităţile, atacul la persoană, sfada, bīrfa, mărunţişurile, elucubraţiile, dezinformarea etc.

5 a Nu dispun de resurse, pentru că mi-am păstrat independenţa. Nu am timp mult şi nu prea am găsit camarazi cu care să-mi īmpart treaba. Sănt ecranat mediatic, ceea ce diminuează rostul muncii mele.

b Piedicile in calea federării forţelor eliberării sīnt redutabile: acţiunile distructive ale puterii, deruta produsă de pseudo-opoziţie, intoxicarea mediaticī, participarea masivă a populaţiei la jaf, complicitatea occidentului, tare morale (egoism, laşitate, fudulie, mărginire, etc)

6 a Singurul nostru mare atu este revolta populaţiei pe aceia care au paăcălit-o şi săracit-o pănă acum. Dar trebuie să dăm garanţii verificabile că noi vom face altfel. Un prim pas spre īncredere ar fi tocmai faptul că putem lucra īmpreună īntr-un scop patriotic, ajutīndu-ne şi supraveghindu-ne reciproc.

b Īn loc de unificări şi alianţe oficiale (iluzorii) recomand strategia suplă a susţinerii comune ale aceluiaşi candidat, chiar ca independent, pentru fiecare poziţie eligibilă. Nu am verificat condiţiile legale (miile de semnături etc) dar dacă s-ar uni toţi revoltaţii locali, s-ar putea.

c Intr-un cadru bine organizat, se analizează cine are calităţile şi sansele maxime- toţi ceilalţi candidaţi ai federaţiei se retrag. Toată lumea ajută exponentul federaţiei ca agent al shimbării (partide sau mişcări sau asociaţii sau grupări Internet), membri, simpatizanţi sau simpli cetăţeni, din Romānia sau din diasporă etc. Nu contează din ce formaţie este vīrful de lance. Populaţia īl percepe ca steag al curentului politic de Eliberare.

d Problema e ….Caragiale. Pīnă acum eu nu am văzut romāni dispuşi să facă un pas īn spate, ca sa īmpingă īn faţă pe cei mai buni, să renunţe la ambiţiile şi īnvīrtelile pentru care se bagă īn politică. Cei mai fervenţi tribuni ai dreptăţii, cei mai modeşti oameni de bine, devin atroci cīnd se fac listele….

 

Gheorghe Giovanni Ţeavă 21. 02.2012 Răspuns la cele 6 īntrebări (deşi multe elemente clarificatoare sunt deja cuprinse la postarea privind „s-ar putea clădi o alternativă?”) :

1. Sunt ing. Ţeavă Gheorghe Giovanni, administrator fondator al grupurilor Facebook „Mişcarea Virtuală Dacia” (2250 aderenţi) şi „Mişcarea Dacia”, cu canalele vimeo şi youtube aferente şi cu blogul personal http://www.romenoinitalia.eu/

2. a. Formarea unei mişcări politice cu numele de „Mişcarea Dacia”, ce-şi propune proiectarea unei NOI PARADIGME SOCIO-ECONOMICE.

b. Convergenţa cu alte forţe politice ANTI-SISTEM.

c. Nu urmăresc şi nu voi accepta nici o poziţie īn vreo formaţie, pe vreo listă, īn vreun post.

3. Cel puţin un Obiectiv cuprins īn Manifestul Mişcării Dacia ( https://www.facebook.com/groups/141387601036/doc/10150374749136037/ )

Menţionez ca principale Obiective :

a. Răsturnarea de la putere a celor care au condus Romānia īn prăpastie.

b. Repararea daunelor, atīt cīt se mai poate, īntru reconstrucţia Romāniei, prin redobāndirea teritoriului şi resurselor naţionale, confiscarea averilor ilicite şi dobāndite prin dezmembrarea industriei şi agriculturii naţionale şi īnlăturarea consecinţelor legilor īmproprietăririlor „pilotate”.

c. Implementarea unui nou concept de SOLIDARITATE NAŢIONALĂ.

d. Reunificarea celor două state romāneşti.

e. Implementarea conceptului „muncă mai puţină şi pentru toţi”.

f. Adoptarea principiilor unei DEZVOLTĂRI SUSTENABILE.

g. Educaţie şi Sănătate garantate exclusiv de către Stat şi īn mod gratuit.

h. Un Stat Puternic, capabil să satisfacă toate NECESITĂŢILE VITALE ale Naţiei.

Īntr-un cuvānt... O NOUĂ PARADIGMĂ, detaliată īn majoritatea celor 70 de documente şi mesajele video de la mişcare.

4. a. Ofer (celor interesaţi) fără nici o pretenţie, materialele descrise la punctul 3.

b. Cer ajutorul dv. īn a păstra aici o atmosfera de lucru, evitīnd: inconsistenţa, divagaţiile, diversiunile, dezlīnarea, vanităţile, atacul la persoană, sfada, bīrfa, mărunţişurile, elucubraţiile, dezinformarea etc.

5. Lipsa vizibilităţii mediatice şi slaba pregătire socio-politică a aderenţilor grupurilor, dar şi a FORMATORILOR DE OPINIE (administratori de grupuri).

6. Propun tuturor grupurilor să alcătuiască o „echipă de contact” formată din administratori, sau delegaţii lor, care să contacteze PP-LC şi să trateze un PROTOCOL DE SPRIJIN RECIPROC, deoarece nu mai există timpul necesar creării unei forţe politice noi, capabilă să candideze la Alegeri. Urgent !

IR 22 februarie 2012  Deocamdata observatii legate de punctul 6. Propunerea dv de sustinere comuna a candidatilor PP-LC poate fi vazuta ca o particularizare a propunerii mele , ca toata lumea sa sustina unicul candidat considerat edecvat scopurilor AER. Acesta ...poate fi in PP-LC dar poate fi si din alta fomatiune sau fara partid. Va sustine atunci si PP-LC condidatii comuni care nu sint de la el? Cum se poate face asta, prin cuprindere (ca independent) pe lista unui partid inscris in alegeri (ca PP-LC) sau prin candidatura independenta (toate grupurile ajutind stringerea semnaturilor)? Poate cineva lamureste repede aceste aspecte "tehnice"? Problema pusa aici ar trebuie discutata la negocieri, de exemplu cele duse cu PP-LC, pe care l-am invitat aici sa se exprime.

 

Gheorghe Sidonenco 21.02.2012 Si uite ca Moshu nu este de acord cu o categorisire a PRM ca partid diversiune ca daca admitem asta inseamna ca suntem de acord cu ce fac maghiarii prin Ardeal si in special prin judetele Harghita si Covasna si cu faptul ca in tara asta nu se poate guverna fara UDMR iar un candidat nu poate deveni presedinte fara voturile ungurilor.

IR 21.02.2012 Un partid care nu urmareste decit sa compromita ce sustine foarte galagios, este o diversiune. PRM nu a facut decit sa fornaie un nationalism sforaitor, ca sa ocupe locul unei miscari cu adevarat patriotice si sa justifice urletele internationalistilor de la GDS. Pomul se cunoaste dupa fructe. Vadim are in spate doar un ocean de vorbe goale (deseori juste). Se agita teribil ca pierdem Ardealul la inceputul lui '90...stind insa cu spatele la Basarabia. S-a aliat cu PSM si FSN, ca

sa prinda niste postisoare.Un partid care se umple de securisti , adica tocmai de cei care au ingenuncheat tara, nu este patriotic. E o facatura putreda la virf, indiferent citi oameni cumsecade or fi devenit membri, pacaliti de Vadim.Patriotii captati de PRM trebuie sa scape din capcana si sa lanseze o formatie noua, autentica si curata (daca nu-l pot alunga pe Vadim si curati partidul). Altfel, ramine un fals partid anti-sistem, cu doctrina si subterana vizibil securicomunista.

Cit priveste anomalia UDMR, nici macar nu am amintit-o.Eu nu as primi PRM in tabara revolutiei politice. Este insa doar parerea mea.

[] Eliberarea Romaniei inseamna si emanciparea ei din stadiul de colonie. Asta faca parte din numitorul comun, pentru ca patriotismul coincide cu democratia reala si bunastarea colectiva. Conducatorii romanilor trebuie sa lucreze pentru romanii pe care pretind ca-i reprezinta, nu ca vechili, iscoade si unelte ale unor forte exterioare. Macar asta e scris si in constitutie si in codul penal.

 

Radu Golban 22.02.2012

Doamnelor şi Domnilor,

Vă rog să accesati linkul de mai jos pentru a fi redirectionati la petitia "Recuperarea

creantei istorice de la Germania de peste 18 miliarde de euro" unde poate fi semnata pe electronic. Totodată vă rog să trimiteti acest email tuturor prietenilor, cunostintelor si rudelor pentru a obtine sprijinul a cāt mai multor persoane. Astept sprijinul romānilor pentru a determina guvernul să clarifice această datorie.... http://www.petitieonline.ro/petitie/recuperarea_creantei_istorice_de_la_germania_de_peste_18_miliarde_de_euro-p10919050.html

Va multumesc!

Radu Golban

IR 22.02.2012 Ar trebui sa facem mai mult pentru a nu va lasa singur in apararea unui interes colectiv. Propun sa discutam aici daca sustinerea initiativei domnui Golban nu face parte din platforma comuna de actiuni, pe linia emanciparii externe.

 

Vitalia Vangheli-Pavlicenco 22.02.2012

http://www.pavlicenco.md/2012/02/21/rolul-pnl-in-politica-de-azi-cu-video-si-divertisment/

IR 22.02.2012 Bine ati venit doamna! Poate ca ar fi interesant sa prezentati si punctul dv de vedere privind intrebarile 1-6 legate de pozitia dv in problema federarii fortelor de eliberare. Fac si eu precizarea ca reunificarea este si pentru mine (si sper ca pentru toate formatiile anticomuniste si patriotice) in mijocul numitorului comun- si acest lucru trebuie explicitat. Caci Romania nu trebuie eliberata numai pina la Prut !!!

 

IR 21.02.2012 Pentru ca s-a ofuscat deja o personalitate (persoana) ca am invitat aici grupurile doritoare de federare sa-si prezinte structurat punctul de vedere (urmind ca orice persoana individuala inscrisa, sa comenteze respectivele prezentari, sau sa deschida alte subiecte pertinente) precizez ca da, eu am in vedere o federare de asociatii. O agregare ierarhica (deci functionala) de tip tesut a unor agregate celula, nu un amestec confuz de grupuri si indivizi. Imi amintesc cu amaraciune de congresul FDAR din octombrie 1990 la care, pe linga multitudinea de asociatii care si-au trimis delegatii, ne-am pomenit cu un sir de "personalitati". De parca noi, gregarii din asociatii eram "plebe civica". Oricine vrea sa participe la un efeort colectiv se poate intregra macar intr-un grup Internet, sau grupa informal cu citiva prieteni, ca sa reduca complexitatea sistemului de decizie cu un etaj. Numai asa va ramine clar ca federarea inter-grup nu incearca sa devina un grup crescator, folosind federarea ca pretext. Eu sper ca asistind la prezentarile din acest spatiu, vizitatorii individuali sa-si aleaga grupuri pe care sa le sprijine.

[] Nu voi accepta in acest dialog decit persoane identificate, reprezentind eventual partide, miscari, asociatii, grupuri. Dr pentru a amorsa contactul, voi adauga acum citeva grupuri, cu rugamintea ca in scurt timp, daca vor considera discutia interesanta , sa introduca in grup o persona purtatoare de cuvint, identificata.

[] Rog deasemenea pe cei cu pseudonime , sa se decida , inainte de a interveni, daca se pot prezenta celorlalti. Altfel ma voi vedea silit, cu sincer regret, sa ii scot din grup, ramanindu-le accesibila doar lectura

[] Am uitat sa precizez ca rog pe toata lumea sa atace ideile, nu persoana care le sustine. Cind discutia va deveni neplacuta (deci contraproductiva) voi interveni. Nu sint puritan sau conformist, nu-mi place cenzura , detest pretiozitatea si scortosenia. Dar sint prea constient de legitimitatea opiniilor (si poate intereselor) contrare, a varietatii noastre, ca sa asist pasiv la sufocarea dialogului in hartuiala. Spersa fiu ajutat de toata lumea sa facem aici un climat incitant.

 

IR 21.02.2012 E clar ca facebook e un mediu de contact , inadecvat structurarilor.

Voi proceda un timp la arhivarea discutiilor pertinente, ca fagure cumulativ pe news.

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=47

Cind va fi cazul, am putea comuta discutia pe forum, ca sa nu mai replicam mesajele.

 

IR 21.02.2012 Semnalez ca, pentru a nu pierde mesajele consistente in fluxul facebook, le voi replica/arhiva in fagurele creat in forumul Acţiunea pentru Eliberarea Romāniei (AER)

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=47

Am creat urmatoarele subgrupuri tematice (in care puteti posta si dv- butonul autentificare, dupa ce va faceti un cont pe forum- butonul inregistrare, daca doriti ca sa se acumuleze ceea ce spuneti, fara sa se poate stearge mesajele, intr-o structura ideatica, mai usor explorabila).

... Nu voi accepta nici pe forum, nici aici, utilizatori anonimi (cu falsa identitate reperata) sau care incearca sa foloseasca acest grup pentru altceva decit scopul sau declarat.

 

Platforma -numitor comun

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=47

Discutii privind platforma de obiective partajate (numitorul comun) de gruparile federate .

 

Strategia de coagulare

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=49

Cautarea modului de amorsare si de intretinere a procesului de coagulare a fortelor ce vor eliberarea statului de paraziti uzurpatori.

 

Grupuri interesate in colaborare

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=54

Gruparile anti-sistem care cauta colaborari isi pot anunta aici pe scurt disponibilitatea, obiectivele , informatiile de contact (sau adresa unde gazduiesc dialoguri de federare)

 

O alternativa pentru alegatori

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=50

Pregatirea unei interventii comune in alegeri, prin sprijinirea solidara a unei regrupari de formatiuni mici, sau a unor candidati independenti anti-sistem.

 

Profile recomandate sau contestate

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=51

Persoane propuse pentru coordonarea unor actiuni sau pentru candidaturi pe liste electorale comune. Argumente pro si contra (civilizate si responsabile)

 

Semnale pertinente privind actualitatea

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=52

Semnalarea sintetica a unor actiuni, evenimente, hotariri etc legate de uzurpatorii statului sau de contestatarii lor - cu trimitere la sursa de informatie

 

Razboiul mediatic pentru sens

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=55

Actiuni de promovare a curentului eliberator.

Actiuni de combatere a mediei aservite si domesticitoare.

 

Pentru critici si sceptici

http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewforum.php?f=53

Ce a impiedicat , impiedica sau va impiedica coagularea rezistentei?