2% pentru inculparea celor care au blocat judecarea crimelor comunismului?

 

Pe 25 Mai este ultima zi in care se pot depune la fisc formularele pentru dirijarea celor 2% din impozit catre o asociatie non-profit. Cei care vor sa sprijine astfel eforturile CIVES:
http://www.piatauniversitatii.com/CIVES/index.htm, pot imprima formularul pre-completat:
http://www.piatauniversitatii.com/CIVES/formular.pdf
In anii precedenti nu au facut acest gest decit citiva prieteni. Apelul public pentru finantarea cetateneasca a cercetarii justitiare (pe teme precum: crima nepedepsirii crimelor comunismului, feseniada 1990, jefuirea pamintului taranesc, distrugerea economiei)- nu a avut efect. Nici cei care isi exprima pe Internet nemultumirea fata de impotmolirea justitiei complice si care reclama patetic dreptate, nu au gasit de cuviinta sa ne dedice cei 2% in acest scop. E prapastia romaneasca dintre a dori si a actiona?
Ne-am platit in continuare, din buzunarul propriu, patima de a demasca criminalitatea celor care au uzurpat institutiile statului roman, incepind cu Justitia.
Ultimul episod din aceast demers demonstrativ se va juca chiar pe 25 Mai:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MjAwMDAwMDAwMjg2ODg0
cind se va pronunta decizia in procesul 3095/2/2012 (in legatura cu cercetarea penala a genocidului comunist -dosarul 35/P/2006).Poate ca lectura Concluziilor pe care le-am depus in instanta:
http://www.piatauniversitatii.com/news/editorial-3-2012-5
va convinge pe cineva, in ultima clipa, sa se implice putin, imprimind pagina, completind-o si mergind la fisc pentru a o depune, sprijinindu-ne, ca sa putem sprijini dosare ca al lui Viorel Roventu:

http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/roventu/
incit sa nu se repete experienta din cazul Vatamaniuc:
http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/vatamaniucg/
Ioan Rosca, presedinte CIVES